
Urządzenia i Akcesoria
Filet de poulet sauce poulette
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 20 min
6 portions
Składniki
-
de persil frais5 brins
-
de bouillon de volaille500 g
-
filets de poulet, sans peau (600 g environ)6
-
de sel à ajuster en fonction des goûts2 pincées
-
de poivre moulu à ajuster en fonction des goûts2 pincées
-
de farine de blé30 g
-
de beurre coupé en morceaux50 g
-
jaunes d'œufs2
-
le jus d'un citron jaune
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
224 kcal /
938 kJ
Białko
28 g
Tłuszcz
10.7 g
Węglowodany
4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Autour de la volaille
10 Przepisów
Francja
Francja