Filet de poulet sauce poulette

Filet de poulet sauce poulette

4.4 501 ocen
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 20 min
6 portions

Składniki

  • de persil frais
    5 brins
  • de bouillon de volaille
    500 g
    1 cube de bouillon de volaille
  • filets de poulet, sans peau (600 g environ)
    6
  • de sel à ajuster en fonction des goûts
    2 pincées
  • de poivre moulu à ajuster en fonction des goûts
    2 pincées
  • de farine de blé
    30 g
  • de beurre coupé en morceaux
    50 g
  • jaunes d'œufs
    2
  • le jus d'un citron jaune

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 224 kcal / 938 kJ
Białko 28 g
Tłuszcz 10.7 g
Węglowodany 4 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...