Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 80 g di panna vegetale
- ½ cucchiaino di curcuma in polvere
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe
- 2 rametti di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 1 spicchio di aglio
- 30 g olio extravergine di oliva
- 2 zucchine, a listarelle
- 200 g di seitan a cubetti
- 320 g di spaghetti
- 1 rametto di timo fresco, le foglioline
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1971 kJ / 471 kcal
- Białko
- 22.4 g
- Węglowodany
- 65.5 g
- Tłuszcz
- 15.1 g
- Błonnik
- 4.2 g
Alternatywne przepisy
Spezzatino di tofu e funghi (vegan)
50 Min
Carbonara vegana
30 Min
Tempeh impanato con crema di finocchi
40 Min
Tofu in crosta di sesamo
20 Min
Carpaccio di seitan con rucola
15 Min
Spezzatino di seitan con patate e carote
1 Std. 20 Min
Paccheri gratinati al ragù di tofu (vegan)
1 Std.
Penne seitan, mandorle e salvia
20 Min
Ragù di tempeh
30 Min
Ragù alla soia (vegan)
40 Min
Polenta con ragù di tofu (vegan)
1 Std. 30 Min
Tagliatelle al ragù di seitan e verdure
40 Min