Cous cous spinaci e uvetta

Cous cous spinaci e uvetta

4.5 40 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 45 min
4 porzioni

Składniki

  • 750 g di acqua
  • 1 cucchiaino colmo di sale grosso
  • 200 g di spinaci in foglia surgelati scongelati
  • 250 g di cous cous
  • olio extravergine di oliva q.b.
  • 30 g olio extravergine di oliva
  • 1 spicchio di aglio mondato
  • 40 g di uvetta sultanina ammollata in acqua tiepida per 10 minuti e ben strizzata
  • 400 g di pomodori ciliegino a metà o in quarti

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 porzione

Sód 680.6 mg
Białko 9.8 g
Kalorie 1460.2 kJ / 349 kcal
Tłuszcz 8.9 g
Błonnik 4.7 g
Tłuszcz nasycony 1.2 g
Węglowodany 60.3 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...