Blanquette de saumon aux champignons des bois

Blanquette de saumon aux champignons des bois

4.7 731 ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 50 min
4 portions

Składniki

  • de carottes coupée en bâtonnets
    300 g
  • de blancs de poireau émincé dans la longueur
    200 g
  • d'eau
    500 g
  • cube de bouillon de légumes
    1
  • de saumon frais détaillé en cubes (3 cm env.)
    600 g
  • de sel à ajuster en fonction des goûts
    8 pincées
  • de poivre moulu à ajuster en fonction des goûts
    6 pincées
  • de farine
    25 g
  • de crème liquide 35% m.g.
    50 g
  • de beurre demi-sel
    25 g
  • de champignons des bois frais variés
    400 g

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 409 kcal / 1712 kJ
Białko 33.8 g
Tłuszcz 25.8 g
Węglowodany 10.8 g
Błonnik 6.3 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...