Lapin au cidre et purée céleri-pomme

Lapin au cidre et purée céleri-pomme

4.1 18 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 10 min
4 portions

Składniki

  • échalotes
    2
  • de thym frais
    3 brins
  • feuille de laurier frais
    1
  • de lardons
    150 g
  • de râble de lapin désossé
    600 g
  • de fleur de sel à ajuster en fonction des goûts
    1 c. à café
  • de poivre moulu à ajuster en fonction des goûts
    ½ c. à café
  • feuilles de persil frais
    20
  • de cidre brut
    500 g
  • pommes épépinées et coupées en huit
    4
  • de céleri-rave détaillé en cubes
    250 g
  • d'huile d'olive extra vierge
    10 g

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 448 kcal / 1882 kJ
Białko 39 g
Tłuszcz 22 g
Węglowodany 22 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...