Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 500 g de judías blancas secas
- 2 hojas de laurel secas
- 1 - 2 cabezas de ajos
- 50 g de aceite de oliva virgen extra (y un poco más para servir)
- 1000 g de agua
- 2 cucharaditas de sal
- aceite de oliva virgen extra para servir
- Wartości odżywcze
- na 1 ración
- Kalorie
- 645 kJ / 154 kcal
- Białko
- 5.73 g
- Węglowodany
- 13.67 g
- Tłuszcz
- 8.53 g
- Błonnik
- 3.72 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Guisantes con jamón
30 min
Garbanzos a la catalana
35min
Habas de soja y arroz con tomate al curry
3h
Lentejas guisadas
50min
Garbanzos al estilo del Alentejo
30 min
Lentejas con setas y morcilla
3h
Garbanzos con arroz
35min
Judías blancas con chorizo
40 Min
Pochas guisadas con pato
1 Std. 10 Min
Cocción de alubias
9h 20min
Lentejas con morcilla de Burgos
45 min
Judías blancas a la toscana
35min