Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 500 g de chirlas frescas
- 1 ½ cucharada de sal
- 3 dientes de ajo
- 50 g de aceite de oliva
- 500 g de tomates maduros en trozos
- 1000 g de agua
- 1 pellizco de pimienta molida
- 1 - 2 ramitas de hierbabuena fresca
- Wartości odżywcze
- na 1 ración
- Kalorie
- 464 kJ / 111 kcal
- Białko
- 4.37 g
- Węglowodany
- 3.37 g
- Tłuszcz
- 8.88 g
- Błonnik
- 0.95 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Sopa de verduras y jamón con huevo poché
35min
Sopa de mejillones con fideos
30 min
Sopa de ajo con pescado
45 min
Sopa de pescado
55min
Sopa de ajo
40min
Sopa marinera asturiana
30 min
Sopa de apio con patata
35min
Sorropotún cántabro con chicharro
40min
Cangrejos de río en salsa
30 min
Fabes con almejas
30 min
Arroz caldoso para dos
1h 10min
Sopa de pescado y arroz
45 min