San bei ji (three cup chicken)
TM6 TM5 TM31

San bei ji (three cup chicken)

4.4 (117 ocen)

Składniki

  • 4 garlic cloves
  • 3 cm piece fresh ginger, peeled
  • 1 - 2 dried long red chillies, trimmed, deseeded if preferred and cut into pieces
  • 10 g sesame oil
  • 1000 g chicken winglets (see Tips)
  • 40 g Shaoxing wine (Chinese cooking wine)
  • 30 g dark soy sauce (see Tips)
  • 25 g rock sugar, broken into pieces (1-2 cm - see Tips)
  • 60 g light soy sauce
  • 2 sprigs fresh basil, leaves only
  • 1 - 2 fresh long red chillies, trimmed, deseeded if preferred and cut into pieces, for garnishing (optional)

Wartości odżywcze
na 1 portion
Kalorie
2577.8 kJ / 613.8 kcal
Białko
41.9 g
Węglowodany
8.2 g
Tłuszcz
46.2 g
Tłuszcz nasycony
13.7 g
Błonnik
2.5 g
Sód
1640 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy