
Urządzenia i Akcesoria
San bei ji (three cup chicken)
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 35 min
4 portions
Składniki
-
garlic cloves4
-
piece fresh ginger peeled3 cm
-
dried long red chillies trimmed, deseeded if preferred and cut into pieces1 - 2
-
sesame oil10 g
-
chicken winglets (see Tips)1000 g
-
Shaoxing wine (Chinese cooking wine)40 g
-
dark soy sauce (see Tips)30 g
-
rock sugar broken into pieces (1-2 cm - see Tips)25 g
-
light soy sauce60 g
-
fresh basil leaves only2 sprigs
-
fresh long red chillies trimmed, deseeded if preferred and cut into pieces, for garnishing (optional)1 - 2
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
613.8 kcal /
2577.8 kJ
Białko
41.9 g
Tłuszcz
46.2 g
Węglowodany
8.2 g
Błonnik
2.5 g
Tłuszcz nasycony
13.7 g
Sód
1640 mg