Easy chicken congee with Chinese sausage and mushrooms
TM6

Easy chicken congee with Chinese sausage and mushrooms

5.0 (2 oceny)

Składniki

  • 180 g long grain rice or jasmine rice
  • 1 tsp sea salt
  • 150 g chicken breast, sliced into strips
  • 2 tsp Chicken stock paste (see Tips)
  • 2 pinches ground white pepper
  • 1500 g water
  • 5 tsp sesame oil
  • 2 Chinese sausages (approx. 80 g), thinly sliced (see Tips)
  • 8 - 12 fresh shiitake mushrooms (100 g), halved if large
  • 1 spring onion/green onion, sliced, to garnish
  • 2 tbsp fried shallots, to garnish
  • red chilli oil, to drizzle (see Tips)

Wartości odżywcze
na 1 portion
Kalorie
1642.1 kJ / 392.5 kcal
Białko
17.5 g
Węglowodany
39.1 g
Tłuszcz
18.9 g
Tłuszcz nasycony
5.6 g
Błonnik
2.1 g
Sód
896.8 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy