Wersje kompatybilne
Easy chicken congee with Chinese sausage and mushrooms
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 180 g long grain rice or jasmine rice
- 1 tsp sea salt
- 150 g chicken breast, sliced into strips
- 2 tsp Chicken stock paste (see Tips)
- 2 pinches ground white pepper
- 1500 g water
- 5 tsp sesame oil
- 2 Chinese sausages (approx. 80 g), thinly sliced (see Tips)
- 8 - 12 fresh shiitake mushrooms (100 g), halved if large
- 1 spring onion/green onion, sliced, to garnish
- 2 tbsp fried shallots, to garnish
- red chilli oil, to drizzle (see Tips)
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1642.1 kJ / 392.5 kcal
- Białko
- 17.5 g
- Węglowodany
- 39.1 g
- Tłuszcz
- 18.9 g
- Tłuszcz nasycony
- 5.6 g
- Błonnik
- 2.1 g
- Sód
- 896.8 mg
Alternatywne przepisy
Chao qing cai (Chinese greens)
10 Min
Hainanese chicken rice with vegetable soup and steamed egg
1 Std. 25 Min
Braised Mushroom With Broccoli And Beancurd Sheets
35min
Hainanese chicken and rice
1 Std. 50 Min
Douhua (soybean curd)
10h 25min
Korean beef bulgogi (TM6)
1 Std. 30 Min
Qing zheng yu (steamed fish with ABC soup)
1 Std. 15 Min
Braised Rice Wine Fish
20 Min
Cassava Cake
1 Std. 20 Min
Fragrant whole barbecued fish
2 Std. 50 Min
All-in-one chicken congee
35min
Cantonese Steamed Fish
40min