Urządzenia i Akcesoria
Ginger chicken wings
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 40 min
4 portions
Składniki
-
fresh ginger peeled and cut into pieces (approx. 8 cm)50 g
-
sesame oil20 g
-
light soy sauce30 g
-
dark soy sauce20 g
-
oyster sauce30 g
-
dark brown sugar40 g
-
chicken winglets1000 g
-
jasmine rice250 g
-
water1050 g
-
salt1 tsp
-
spring onions/shallots trimmed and cut into thin strips (approx. 5 cm)3
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1805.8 mg
Białko
45.4 g
Kalorie
3646.1 kJ /
868.1 kcal
Tłuszcz
49 g
Błonnik
1.9 g
Tłuszcz nasycony
14.2 g
Węglowodany
62.1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Chinese vermicelli with prawns and garlic sauce
1 godz. 15 min
Honey BBQ Chicken
1 godz.
BBQ chicken winglets
1 godz. 15 min
Chinese-style stir-fried vegetables
25 min
Lu ji chi (braised chicken wings)
25 min
Quick prawn stir-fry
20 min
San bei ji (three cup chicken)
35 min
Oil-free Honey Chicken Wings
45 min
Hakka Char Yoke (Braised Pork With Black Fungi And Fermented Bean Curd)
55 min
Spicy Black Pepper Chicken
50 min
Lemon Chicken
25 min
Pork belly with spring onions
1 godz. 10 min