Urządzenia i Akcesoria
Black rice pudding
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 25 godz. 5 min
8 portions
Składniki
-
black glutinous rice (see Tips)200 g
-
water plus extra to soak1000 g
-
palm sugar (see Tips)50 g
-
raw sugar (see Tips)50 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
10.3 mg
Białko
2 g
Kalorie
585.8 kJ /
140 kcal
Tłuszcz
0.7 g
Błonnik
0.9 g
Tłuszcz nasycony
0.2 g
Węglowodany
31.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Homemade Soy Milk
30 min
Tau Suan (Split Mung Bean Dessert)
50 min
Pho bo (Vietnamese beef and noodle soup)
2 godz.
Japanese pumpkin dumplings in dashi broth (Matthew Kenney)
2 godz. 10 min
Fast and Easy Stir Fried Mee Hoon (200 g)
20 min
Teochew rice porridge with sweet potato
30 min
Black Bean Pig's Tail Soup
2 godz. 20 min
Sliced Fish Tofu Soup
2 godz. 10 min
Yam Rice
45 min
Hainanese chicken rice with vegetable soup and steamed egg
1 godz. 25 min
All-in-one chicken congee
35 min
Yang zhou chao fan (Chinese “fried" rice)
35 min