Urządzenia i Akcesoria
Black rice pudding
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 25 godz. 5 min
8 portions
Składniki
-
black glutinous rice (see Tips)200 g
-
water plus extra to soak1000 g
-
palm sugar (see Tips)50 g
-
raw sugar (see Tips)50 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
10.3 mg
Białko
2 g
Kalorie
585.8 kJ /
140 kcal
Tłuszcz
0.7 g
Błonnik
0.9 g
Tłuszcz nasycony
0.2 g
Węglowodany
31.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Douhua (soy bean curd) with sweet syrup
10 godz. 25 min
Black sticky rice pudding
9 godz. 40 min
Gwinganna pumpkin and seed porridge
25 godz. 20 min
Kalguksu (chicken noodle soup)
1 godz. 15 min
Mock Fin Soup
35 min
Miso kraut
168 godz. 20 min
Burmese chickpea tofu with spicy dipping sauce
1 godz. 30 min
Hainanese chicken rice with vegetable soup and steamed egg
1 godz. 25 min
All-in-one chicken congee
35 min
Quick Steamed Buns (Mantao)
1 godz.
Mantao Buns with Dairy-Free Pumpkin Soup
1 godz. 20 min
Black Glutinous Rice Dessert (Bubur Pulut Hitam)
3 godz. 30 min