Wersje kompatybilne
Pork belly with noodles and chilli miso sauce (TM5)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Chilli miso sauce
- 4 garlic cloves
- 100 g sesame oil
- 100 g red miso paste (see Tips)
- 40 g sesame seeds
- 2 spring onions/shallots, trimmed and cut into pieces
- 15 g chilli paste (see Tips)
- 1 fresh long red chilli, trimmed and cut into halves
Pork belly with noodles
- 120 g brown onion, cut into wedges (1 cm)
- 5 garlic cloves
- 75 g fresh ginger, peeled and cut into pieces
- 10 g black peppercorns
- 2 fresh long red chillies, trimmed, cut into halves and deseeded if preferred
- 1200 g water
- 20 g Vegetable stock paste (see Tips)
- 800 g boneless skinless pork belly, cut into pieces (3 cm x 10 cm)
- 1 stalk lemongrass, white part only, bruised
- 150 g dried ramen noodles
- 1 tbsp olive oil
- fresh coriander leaves, for garnishing
- sesame seeds, to serve
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 4520.5 kJ / 1076.3 kcal
- Białko
- 52.2 g
- Węglowodany
- 34 g
- Tłuszcz
- 81.1 g
- Tłuszcz nasycony
- 21.7 g
- Błonnik
- 10.5 g
- Sód
- 2179.1 mg
Alternatywne przepisy
Pork belly with spring onions
1 Std. 10 Min
Asian nachos
40min
Asian chicken noodle soup
1h 35min
Pork belly with noodles and chilli miso sauce (TM6)
4h 20min
Ma yi shang shu (sweet potato noodles with pork)
20min
Kung Pao chicken
1 Std. 30 Min
Thai chicken wraps
40min
Cha gio (spring rolls)
55 min
Sichuan pepper and chilli salt squid
30min
Slow cooked ribs in smoked paprika barbecue sauce
3 Std. 15 Min
Gu lao rou (sweet and sour pork ribs)
30min
Pork belly ramen
4h 10min