
Urządzenia i Akcesoria
Meksykańska pasta z fasoli
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 20 min
8 porcji
Składniki
-
cebuli pokrojonej na kawałki200 g
-
ząbek czosnku1
-
smalcu25 g
-
koncentratu bulionu warzywnego, wykonanego w TM1 łyżeczka
-
wody ciepłej, przegotowanej150 g
-
czarnej fasoli, z puszki odsączonej z zalewy600 g
-
soli1 łyżeczka
-
ser cheddar do podania (50 g)
-
nachos do podania (500 g)
Wartości odżywcze na 1 porcję
Kalorie
405 kcal /
1695 kJ
Białko
7.2 g
Tłuszcz
24.05 g
Węglowodany
40.03 g
Błonnik
4.53 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

VIVA MEXICO!
12 Przepisów
Polska
Polska
Możesz także polubić...
Pasta z białej fasoli z jabłkiem
55 min
Hummus z domowym tahini
25 min
Salsa z pomidorów i kolendry
1 godz. 5 min
Tatar z fasoli
5 min
Ziołowy hummus z falafelami
13 godz. 40 min
Koreański sos BBQ
25 min
Wegański smalec
2 godz. 15 min
Pasta z czarnej fasoli i suszonych pomidorów
15 min
Pasta z czerwonej fasoli z czarnuszką
5 min
Pasta z bakłażana
55 min
Pieczone falafele i sos jogurtowy z koperkiem
14 godz. 20 min
Hummus z warzywami - wersja podstawowa
10 min