Meksykańska pasta z fasoli

Meksykańska pasta z fasoli

3.7 44 oceny
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 20 min
8 porcji

Składniki

  • cebuli pokrojonej na kawałki
    200 g
  • ząbek czosnku
    1
  • smalcu
    25 g
  • koncentratu bulionu warzywnego, wykonanego w TM
    1 łyżeczka
    1 kostka bulionu warzywnego, pokruszona
  • wody ciepłej, przegotowanej
    150 g
  • czarnej fasoli, z puszki odsączonej z zalewy
    600 g
  • soli
    1 łyżeczka
  • ser cheddar do podania (50 g)
  • nachos do podania (500 g)

Wartości odżywcze na 1 porcję

Kalorie 405 kcal / 1695 kJ
Białko 7.2 g
Tłuszcz 24.05 g
Węglowodany 40.03 g
Błonnik 4.53 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...