
Urządzenia i Akcesoria
Cod Soup with Crispy Bacon and Leeks
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 45 min
4 portions
Składniki
-
leeks sliced (1 cm)150 g
-
extra virgin olive oil40 g
-
pancetta diced100 g
-
potatoes peeled, cut in pieces (2-3 cm)600 g
-
water600 g
-
fine sea salt1 tsp
-
cod fillets, skinless skinless and boneless, cut in pieces (3-4 cm)600 g
-
ground black pepper1 pinch
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
391 kcal /
1636 kJ
Białko
32.4 g
Tłuszcz
18.4 g
Węglowodany
25.5 g
Błonnik
3.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMożesz także polubić...
Pollock with Potatoes, Savoy Cabbage and Citrus Sauce
1 godz.
Pork and Mushroom Broth
1 godz. 25 min
Spinach and Parmesan Soup
45 min
Fish and Herb Parcel
35 min
Cod Soup with Crispy Bacon and Leeks
45 min
Salmon and Fennel Risotto
25 min
Seafood Stew with Coconut Milk
35 min
Ham and Leek Pasta Sauce
30 min
Salmon and Potato Bake with Dill
1 godz. 15 min
Cauliflower Cheese Soup
30 min
Seafood Risotto
40 min
Chicken Étouffée
45 min