Urządzenia i Akcesoria
Cod Soup with Crispy Bacon and Leeks
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 45 min
4 portions
Składniki
-
leeks sliced (1 cm)150 g
-
extra virgin olive oil40 g
-
pancetta diced100 g
-
potatoes peeled, cut in pieces (2-3 cm)600 g
-
water600 g
-
fine sea salt1 tsp
-
cod fillets, skinless skinless and boneless, cut in pieces (3-4 cm)600 g
-
ground black pepper1 pinch
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
32.4 g
Kalorie
1636 kJ /
391 kcal
Tłuszcz
18.4 g
Błonnik
3.2 g
Węglowodany
25.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Garlic Turkey Stew
45 Min
Lentil and Chorizo Stew
4 Std.
Caldeirada (Fish Stew)
45 Min
Cod Soup with Crispy Bacon and Leeks
45 Min
Stuffed vegetables
1 Std. 5 Min
Chicken with creamy vegetable sauce
50 Min
Marmitako (Spanish Tuna Stew)
30 Min
Fish and Potatoes with Tomato Sauce
50 Min
Stir-Fried Beef with Caponata
45 Min
Beef Goulash Soup
1 Std. 15 Min
Feijoada (Bean and Meat Stew)
1 Std. 10 Min
Pork Fillet with Sauerkraut and Potato Purée
1 Std. 10 Min