Urządzenia i Akcesoria
Cod Soup with Crispy Bacon and Leeks
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 45 min
4 portions
Składniki
-
leeks sliced (1 cm)150 g
-
extra virgin olive oil40 g
-
pancetta diced100 g
-
potatoes peeled, cut in pieces (2-3 cm)600 g
-
water600 g
-
fine sea salt1 tsp
-
cod fillets, skinless skinless and boneless, cut in pieces (3-4 cm)600 g
-
ground black pepper1 pinch
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
32.4 g
Kalorie
1636 kJ /
391 kcal
Tłuszcz
18.4 g
Błonnik
3.2 g
Węglowodany
25.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Mackerel and Lemon Trofie
30min
Trapanese Couscous with Fish, Tomatoes and Almonds - Couscous alla trapanese con pesce, pomodori e mandorle
1h
Chicken in Red Pepper Sauce with Courgette and Feta Couscous
55min
Salmon and Fennel Risotto
25min
Orange Salmon with Broccoli Couscous
25min
Rice with Cod, Kidney Beans and Spinach
30min
Salmon and Courgette en Croute
1h
Salmon Farfalle with Pesto
45min
Sautéed Pork with Cider
55min
Cod Soup with Crispy Bacon and Leeks
45min
Beef Goulash Soup
1h 15min
Beef in Stout
1h 40min