Urządzenia i Akcesoria
Cod Soup with Crispy Bacon and Leeks
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 45 min
4 portions
Składniki
-
leeks sliced (1 cm)150 g
-
extra virgin olive oil40 g
-
pancetta diced100 g
-
potatoes peeled, cut in pieces (2-3 cm)600 g
-
water600 g
-
fine sea salt1 tsp
-
cod fillets, skinless skinless and boneless, cut in pieces (3-4 cm)600 g
-
ground black pepper1 pinch
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
32.4 g
Kalorie
1636 kJ /
391 kcal
Tłuszcz
18.4 g
Błonnik
3.2 g
Węglowodany
25.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Pollock with Potatoes, Savoy Cabbage and Citrus Sauce
1h
Slow-cooked Creamy Turkey Stew with Mushrooms
4h
Seafood Stir-fry in Tomato Sauce
35min
Cod Soup with Crispy Bacon and Leeks
45min
Cod with Citrus Butter
50min
Cucumber Soup with Prawn Skewers
35min
Spanish Green Lentil And Chorizo Soup
12h 45min
Veracruz Fish
30min
Salmon with Mango Sauce, Flat Green Beans and Carrots
1h
Creamed Cod
45min
Coconut Prawn Soup
45min
Brodet (Fish stew)
1h 15min