Urządzenia i Akcesoria
Cod Soup with Crispy Bacon and Leeks
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 45 min
4 portions
Składniki
-
leeks sliced (1 cm)150 g
-
extra virgin olive oil40 g
-
pancetta diced100 g
-
potatoes peeled, cut in pieces (2-3 cm)600 g
-
water600 g
-
fine sea salt1 tsp
-
cod fillets, skinless skinless and boneless, cut in pieces (3-4 cm)600 g
-
ground black pepper1 pinch
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
32.4 g
Kalorie
1636 kJ /
391 kcal
Tłuszcz
18.4 g
Błonnik
3.2 g
Węglowodany
25.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Seafood Stew with Coconut Milk
35 min
Pollock with Potatoes, Savoy Cabbage and Citrus Sauce
1 godz.
Rice with Duck
1 godz. 5 min
Chorizo, Potato and Cabbage Soup
35 min
Chicken chorizo and chickpea stew
40 min
Feijoada (Bean and Meat Stew)
1 godz. 10 min
Cod Soup with Crispy Bacon and Leeks
45 min
Cod with Pistachio and Couscous
30 min
Brodet (Fish stew)
1 godz. 15 min
Creamed Cod
45 min
Seafood Risotto
40 min
Beef Goulash Soup
1 godz. 15 min