
Urządzenia i Akcesoria
Surówka z kapusty pekińskiej i koperku
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 5 min
2 porcje
Składniki
-
cebuli pokrojonej na kawałki20 g
-
koperku, świeżego tylko liście10 g
-
kapusty pekińskiej bez twardych części, pokrojonej na kawałki (patrz wskazówka)250 g
-
soli½ łyżeczki
-
pieprzu czarnego, mielonego½ łyżeczki
-
majonezu (patrz wariant)25 g
-
soku z cytryny, świeżo wyciśniętego1 łyżeczka
-
cukru1 łyżeczka
Wartości odżywcze na 1 porcję
Kalorie
121.5 kcal /
508.4 kJ
Białko
2.3 g
Tłuszcz
10 g
Węglowodany
7.4 g
Błonnik
1.7 g
Tłuszcz nasycony
1.5 g
Sód
738.4 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMożesz także polubić...
Coleslaw z czerwonej kapusty
15 min
Surówka wielowarzywna
10 min
Coleslaw
15 min
Surówka z młodej kapusty
20 min
Surówka z kapusty pekińskiej
5 min
Surówka z kalarepy i rzodkiewki
10 min
Surówka z marchewki i pora
15 min
Surówka z kiszonych ogórków
15 min
Surówka z surowego buraka
10 min
Surówka brokułowa całoroczna
10 min
Surówka z kalarepy i marchewki
10 min
Surówka z kiszonej kapusty
15 min