Surówka z kapusty pekińskiej i koperku
TM5 TM6

Surówka z kapusty pekińskiej i koperku

4.9 (87 ocen )

Składniki

  • 20 g cebuli, pokrojonej na kawałki
  • 10 g koperku, świeżego, tylko liście
  • 250 g kapusty pekińskiej, bez twardych części, pokrojonej na kawałki (patrz wskazówka)
  • ½ łyżeczki soli
  • ½ łyżeczki pieprzu czarnego, mielonego
  • 25 g majonezu (patrz wariant)
  • 1 łyżeczka soku z cytryny, świeżo wyciśniętego
  • 1 łyżeczka cukru

Wartości odżywcze
na 1 porcję
Kalorie
508.7 kJ / 121.5 kcal
Białko
2 g
Węglowodany
8.5 g
Tłuszcz
10.3 g
Błonnik
3 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 3000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy

Pokaż wszystkie