Surówka z kapusty pekińskiej i koperku
TM6 TM5

Surówka z kapusty pekińskiej i koperku

4.8 (3.7K ocen)

Składniki

  • 20 g cebuli, pokrojonej na kawałki
  • 10 g koperku, świeżego, tylko liście
  • 250 g kapusty pekińskiej, bez twardych części, pokrojonej na kawałki (patrz wskazówka)
  • ½ łyżeczki soli
  • ½ łyżeczki pieprzu czarnego, mielonego
  • 25 g majonezu (patrz wariant)
  • 1 łyżeczka soku z cytryny, świeżo wyciśniętego
  • 1 łyżeczka cukru

Wartości odżywcze
na 1 porcję
Kalorie
508.4 kJ / 121.5 kcal
Białko
2.3 g
Węglowodany
7.4 g
Tłuszcz
10 g
Tłuszcz nasycony
1.5 g
Błonnik
1.7 g
Sód
738.4 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy