KUCHNIA POLSKA

11 Przepisów

Tradycyjne specjały - zupy, potrawy mięsne i dodatki, które zadowolą każde podniebienie. Druga odsłona to kontynuacja najbardziej poszukiwanych przepisów, dostosowanych do przygotowania w urządzeniu Thermomix®.

Zupa koperkowa

Zupa koperkowa

45 min

Eskalopki cielęce w sosie śmietanowym z pieczarkami

Eskalopki cielęce w sosie śmietanowym z pieczarkami

45 min

Kotlety schabowe w żytniej panierce, ziemniaki i duszona młoda kapusta

Kotlety schabowe w żytniej panierce, ziemniaki i duszona młoda kapusta

1 godz. 45 min

Pierogi z serem i jagodami

Pierogi z serem i jagodami

1 godz. 15 min

Paprykarz à la szczeciński

Paprykarz à la szczeciński

45 min

Surówka z kiszonej kapusty

Surówka z kiszonej kapusty

15 min

Kompot jabłkowo-gruszkowy

Kompot jabłkowo-gruszkowy

1 godz. 15 min

Zalewajka

Zalewajka

1 godz.

Barszcz ukraiński

Barszcz ukraiński

1 godz. 35 min

Golonka w sosie piwnym

Golonka w sosie piwnym

2 godz. 20 min

Jajka w szarym sosie

Jajka w szarym sosie

40 min