KUCHNIA POLSKA

Tradycyjne specjały - zupy, potrawy mięsne i dodatki, które zadowolą każde podniebienie. Druga odsłona to kontynuacja najbardziej poszukiwanych przepisów, dostosowanych do przygotowania w urządzeniu Thermomix®.

Zupa koperkowa

Zupa koperkowa

Brak ocen

45 min

Eskalopki cielęce w sosie śmietanowym z pieczarkami

Eskalopki cielęce w sosie śmietanowym z pieczarkami

Brak ocen

45 min

Kotlety schabowe w żytniej panierce, ziemniaki i duszona młoda kapusta

Kotlety schabowe w żytniej panierce, ziemniaki i duszona młoda kapusta

Brak ocen

1 godz. 45 min

Pierogi z serem i jagodami

Pierogi z serem i jagodami

Brak ocen

1 godz. 15 min

Paprykarz à la szczeciński

Paprykarz à la szczeciński

Brak ocen

45 min

Surówka z kiszonej kapusty

Surówka z kiszonej kapusty

Brak ocen

15 min

Kompot jabłkowo-gruszkowy

Kompot jabłkowo-gruszkowy

Brak ocen

1 godz. 15 min

Zalewajka

Zalewajka

Brak ocen

1 godz.

Barszcz ukraiński

Barszcz ukraiński

Brak ocen

1 godz. 35 min

Golonka w sosie piwnym

Golonka w sosie piwnym

Brak ocen

2 godz. 20 min

Jajka w szarym sosie

Jajka w szarym sosie

Brak ocen

40 min