
Urządzenia i Akcesoria
Paprykarz à la szczeciński
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 45 min
20 porcji
Składniki
-
wody1000 g
-
soli2 łyżeczki
-
ryżu długoziarnistego100 g
-
cebuli przekrojonej na pół100 g
-
marchewki pokrojonej na kawałki60 g
-
korzenia selera pokrojonego na kawałki40 g
-
ząbki czosnku2
-
oleju rzepakowego30 g
-
filetów z morszczuka świeżych, bez skóry i ości, pokrojonych na kawałki400 g
-
koncentratu pomidorowego100 g
-
papryki słodkiej, mielonej mielonej1 łyżka
-
papryki ostrej, mielonej½ łyżeczki
-
pieprzu czarnego, mielonego½ łyżeczki
Wartości odżywcze na 1 porcję
Kalorie
55.3 kcal /
231.5 kJ
Białko
4.2 g
Tłuszcz
1.8 g
Węglowodany
5.7 g
Błonnik
0.5 g
Tłuszcz nasycony
0.2 g
Sód
259.5 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

KUCHNIA POLSKA
11 Przepisów
Polska
Polska