Urządzenia i Akcesoria
Pasta Salad with Trout and Vegetables
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 45 min
6 portions
Składniki
-
water1000 g
-
white wine200 g
-
orange juice freshly squeezed100 g
-
fine sea salt1 ½ tsp
-
fresh salmon fillets, skinlessfresh trout fillets, skinless400 g
-
frozen green peas200 g
-
short dried pasta (e.g. mezze penne rigate), 10 minutes cooking time240 g
-
extra virgin olive oil plus 30 g1 Tbsp
-
garlic clove1
-
salted capers rinsed30 g
-
pitted black olives80 g
-
cherry tomatoes halved or quartered350 g
-
ground black pepper (opcjonalnie)1 pinch
-
lemon juice (opcjonalnie)10 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
21 g
Kalorie
1497 kJ /
357 kcal
Tłuszcz
14 g
Błonnik
5.8 g
Węglowodany
35 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Mackerel and Lemon Trofie
30 min
Steamed Smoked Haddock with New Potatoes and Spinach
45 min
Apple tart
1 godz.
Asian-style Rice with Eggs and Vegetables
30 min
Berry Mousse
4 godz. 50 min
Crème caramel
2 godz. 45 min
Cream cheese spread with radishes
5 min
Cod with Citrus Butter
50 min
Salmon in Mushroom Cream Sauce with Potatoes
50 min
Fish and Potatoes with Tomato Sauce
50 min
Smoked Salmon Pizza
2 godz. 30 min
Poached Cod with Leek Sauce, Steamed Carrots and Basmati Rice
40 min