Urządzenia i Akcesoria
Pasta Salad with Trout and Vegetables
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 45 min
6 portions
Składniki
-
water1000 g
-
white wine200 g
-
orange juice freshly squeezed100 g
-
fine sea salt1 ½ tsp
-
fresh salmon fillets, skinlessfresh trout fillets, skinless400 g
-
frozen green peas200 g
-
short dried pasta (e.g. mezze penne rigate), 10 minutes cooking time240 g
-
extra virgin olive oil plus 30 g1 Tbsp
-
garlic clove1
-
salted capers rinsed30 g
-
pitted black olives80 g
-
cherry tomatoes halved or quartered350 g
-
ground black pepper (opcjonalnie)1 pinch
-
lemon juice (opcjonalnie)10 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
21 g
Kalorie
1497 kJ /
357 kcal
Tłuszcz
14 g
Błonnik
5.8 g
Węglowodany
35 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Mediterranean Turkey Roulades
45 min
Chicken Provencale
1 godz.
Tagliatelle with Porcini Mushrooms
1 godz.
Lasagne Bolognese
2 godz. 30 min
Stuffed peppers with rice and tomato sauce
1 godz.
Steamed carrot and courgette tagliatelle
35 min
Salmon in Mushroom Cream Sauce with Potatoes
50 min
Chicken with creamy vegetable sauce
50 min
Orange Salmon with Broccoli Couscous
25 min
Tomato basil chicken stew
35 min
Stuffed Vegetables
1 godz. 5 min
Tomato Rice
30 min