Urządzenia i Akcesoria
Pad Thai Noodles with Prawns
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 30 min
4 portions
Składniki
-
dried rice noodles flat, medium200 g
-
boiling water for soaking
-
roasted peanuts, unsalted80 g
-
garlic cloves3
-
fresh red chilli deseeded if desired1
-
fresh coriander roots and stems cut in pieces, reserving leaves for garnishing6 sprigs
-
olive oil20 g
-
fish sauce1 ½ Tbsp
-
lime juice (approx. 2-3 limes)40 g
-
tamarind paste1 Tbsp
-
soy sauce2 Tbsp
-
shrimp paste (see tip)¼ tsp
-
palm sugar (approx. 1 cm cube), grated3 tsp
-
medium eggs2
-
water500 g
-
raw prawns, peeled, deveined350 g
-
fresh bean sprouts for garnishing70 g
-
fresh chives finely chopped, for garnishing10
-
crispy, fried shallots for garnishing3 Tbsp
-
lime cut in wedges, for serving1
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1616.2 mg
Białko
29.2 g
Kalorie
2303 kJ /
550.4 kcal
Tłuszcz
20.8 g
Błonnik
6.1 g
Tłuszcz nasycony
3.4 g
Węglowodany
64.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Seafood Laksa
25 min
Japanese Ramen Noodle Soup
1 godz. 40 min
Prawn And Chicken Laksa
40 min
Chicken Pad Thai
20 min
Prawn Chow Mein
45 min
Vietnamese Beef Pho
1 godz. 45 min
Green Curry Chicken
55 min
Prawn and Miso Noodle Soup
20 min
Fish Stew
45 min
Thai Fishcakes
1 godz. 10 min
Prawn Curry
30 min
Keralan Fish Curry
30 min