Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Stufato
- 1500 g di acqua
- 15 g di sale
- 4 pizzichi di pepe macinato, a piacere
- 1 cipolla dorata, in quarti
- 1 chiodo di garofano
- 250 g di carote, a metà in lunghezza
- 100 g di porro, a pezzi
- 200 - 250 g di pancetta tesa di maiale
- 4 salsicce di maiale affumicate
- 300 g di cavolo cappuccio, in quarti
Farz
- 150 g di farina di grano saraceno
- 50 g di panna acida
- 1 uovo
- 150 g di latte
- 20 g di burro salato (opcjonalnie)
- 30 g di salsa di senape (opcjonalnie)
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 3175 kJ / 762 kcal
- Białko
- 32 g
- Węglowodany
- 37.3 g
- Tłuszcz
- 54 g
- Błonnik
- 6.8 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Pappa al pomodoro
35min
Biscotti al tè Earl Grey
50 Min
Salsa turca
10 Min
Biscotti allo zenzero
45min
Fantasmini
7sa 50 dk
Panna acida
Brak ocen
Torta di riso carrarina
3u. 10min
Chicken Ramen
14h 40min
Bocconcini di pollo fritto ai pistacchi e semi di chia
25 Min
Cornetti semintegrali ripieni
1h 15min
Ventagli di pasta sfoglia
1 Std. 20 Min
Crêpes di farina di castagne con composta di mele
1 Std.