Urządzenia i Akcesoria
Raw Beetroot Soup
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 5 min
2 portions
Składniki
-
beetroot raw, peeled, cut in pieces (2 cm)200 g
-
raw cashew nuts100 g
-
water200 g
-
fine sea salt½ tsp
-
lemon juice to taste1 - 3 tsp
-
fresh flat-leaf parsley leaves only, chopped, for garnishing3 sprigs
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
12 g
Kalorie
1448 kJ /
346 kcal
Tłuszcz
25.6 g
Węglowodany
17.1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Raw
10 Przepisów
Wielka Brytania i Irlandia
Wielka Brytania i Irlandia
Może spodoba Ci się również...
Batch-Cooking: Warm Vegetable Salad; Tomato and Mushroom Spaghetti; Chicken with Rice and Pepper Sauce
1 godz.
Fennel Salad with Orange and Pine Nuts (TM5)
Brak ocen
Jerusalem Artichoke Soup with Truffle Oil and Parmesan Crisps
1 godz. 15 min
Millet-stuffed Cabbage Rolls with Mushroom Sauce
1 godz. 40 min
Apple and Radish Juice
5 min
Gluten Free Bread
1 godz. 40 min
Orange and Pear Juice with Cinnamon
5 min
Chestnut and Fennel Soup - Zuppa di castagne e finocchio
35 min
Beetroot Soup, Horseradish Dumplings
1 godz. 15 min
Beetroot Soup with Herb Dumplings
1 godz. 10 min
Carrot, Orange and Ginger Soup
25 min
Sweet Potato and Courgette Soup
25 min