Urządzenia i Akcesoria
Raw Beetroot Soup
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 5 min
2 portions
Składniki
-
beetroot raw, peeled, cut in pieces (2 cm)200 g
-
raw cashew nuts100 g
-
water200 g
-
fine sea salt½ tsp
-
lemon juice to taste1 - 3 tsp
-
fresh flat-leaf parsley leaves only, chopped, for garnishing3 sprigs
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
12 g
Kalorie
1448 kJ /
346 kcal
Tłuszcz
25.6 g
Węglowodany
17.1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Raw
10 Przepisów
Wielka Brytania i Irlandia
Wielka Brytania i Irlandia
Może spodoba Ci się również...
Carrot, Orange and Ginger Soup
25min
Creamy courgette soup
25min
Courgette Soup with Basil and Cashew
20min
Wholemeal Focaccia with Sautéed Vegetables (TM5)
Pas d’évaluation
Butternut Squash and Ginger Soup
35min
Creamy Courgette Soup
25min
Creamed Lettuce Soup, Broccoli with Black Olive Sauce
45min
Beetroot Gazpacho With Horseradish Créme
1h 40min
Buckwheat, Almond and Seed Bread
2h
Chestnut and Fennel Soup - Zuppa di castagne e finocchio
35min
Spinach, Orange and Carrot Soup
25min
Sweet Potato and Courgette Soup
25min