Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 200 g beetroot, raw, peeled, cut in pieces (2 cm)
- 100 g raw cashew nuts
- 200 g water
- ½ tsp fine sea salt
- 1 - 3 tsp lemon juice, to taste
- 3 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only, chopped, for garnishing
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1448 kJ / 346 kcal
- Białko
- 12 g
- Węglowodany
- 17.1 g
- Tłuszcz
- 25.6 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Ratatouille
40 min
Broccoli And Blue Cheese Soup
25min
Five Grain Porridge with Cardamom and Cinnamon Drizzle
30 min
Creamy Pea Soup
40 min
Fish and Avocado Loaf
2h
Mushroom Ragout with Steamed Leeks and Hasselback Potatoes
1 Std. 15 Min
Multiseed Bread
2h
Coconut butter
5min
Millet
45 min
Millet-stuffed Cabbage Rolls with Mushroom Sauce
1h 40min
Vegetable and Almond Soup
45 min
Portuguese Leeks
45 min