Rosticceria siciliana
TM6 TM5

Rosticceria siciliana

4.8 (267 ocen)

Składniki

Impasto

  • 380 g di acqua
  • ½ cubetto di lievito di birra fresco
  • 60 g di zucchero
  • 80 g di strutto
  • 650 g di farina manitoba + q.b.
  • 10 g di sale

Farcitura

  • 100 g di mozzarella, scolata dal siero e a tocchetti
  • 150 g di provola a tocchetti
  • 100 g di prosciutto cotto a cubetti
  • 100 g di salame a tocchetti
  • 8 wurstel

Terminare la preparazione

  • 1 uovo, leggermente sbattuto
  • semi di sesamo, a piacere

Wartości odżywcze
na 1 pezzo
Kalorie
724 kJ / 173 kcal
Białko
7.7 g
Węglowodany
19.3 g
Tłuszcz
7.8 g
Błonnik
0.8 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy