Calzoni fritti napoletani

Calzoni fritti napoletani

4.8 62 oceny
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 2 godz. 30 min
15 pezzi

Składniki

Impasto
  • 200 g di acqua
  • 100 g di latte
  • 25 g di lievito di birra fresco
  • 500 g di farina tipo 0
  • 10 g di olio extravergine di oliva
  • 1 pizzico di sale
Ripieno
  • 100 g di salame napoletano
  • 10 g di pecorino
  • 300 g di ricotta
  • 1 pizzico di sale
Terminare la preparazione
  • olio di arachidi q.b per friggere

Wartości odżywcze na 1 pezzo

Białko 7.9 g
Kalorie 1428.1 kJ / 341.3 kcal
Tłuszcz 22.5 g
Błonnik 0.9 g
Węglowodany 26.9 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...