Urządzenia i Akcesoria
Granita al cioccolato e ciliegie
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 10 godz. 30 min
4 porzioni
Składniki
-
100 g di cioccolato fondente (50% di cacao) a pezzi
-
500 g di acqua
-
15 g di cacao in polvere
-
150 g zucchero
-
50 g di ciliegie sotto spirito con il loro liquore
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 porzione
Białko
2.5 g
Kalorie
1330 kJ /
318 kcal
Tłuszcz
9.4 g
Błonnik
2.1 g
Węglowodany
53.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Dolce ghiaccio
10 Przepisów
Włochy
Włochy
Może spodoba Ci się również...
Granita al caffè
8 godz. 20 min
Granita di mandorle
10 min
Granita di mandorle ('a muzzunata)
10 min
Granita al limone
13 godz.
Granita di caffè e spezie
20 min
Granita alle mandorle e lime
10 min
Granita alle fragole
15 min
Granita alle pesche
6 godz. 20 min
Granita al pistacchio
6 godz. 30 min
Granita di gelsi
15 min
Granita di mandorle e caffè con panna
6 godz. 20 min
Granita al limone
15 min