Bonbons au chocolat et aux fruits secs

Bonbons au chocolat et aux fruits secs

4.5 12 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 3 godz.
80 pièces

Składniki

  • de crème liquide 35% m.g.
    325 g
  • de sucre en poudre
    250 g
  • de miel liquide
    230 g
  • de beurre coupé en morceaux
    35 g
  • de chocolat noir 70% de cacao détaillé en morceaux
    125 g
  • de chocolat noir 99% de cacao détaillé en morceaux
    75 g
  • de fleur de sel
    1 pincée
  • d'amandes émondées torréfiées
    50 g
  • de cacahuètes grillées à sec, non salées
    50 g
  • de noix de cajou grillées, non salées
    50 g

Wartości odżywcze na 1 pièce

Kalorie 63 kcal / 265 kJ
Białko 1 g
Tłuszcz 4 g
Węglowodany 6 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...