Bonbons au chocolat et aux fruits secs

Bonbons au chocolat et aux fruits secs

4.5 12 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 3 godz.
80 pièces

Składniki

  • 325 g de crème liquide 35% m.g.
  • 250 g de sucre en poudre
  • 230 g de miel liquide
  • 35 g de beurre coupé en morceaux
  • 125 g de chocolat noir 70% de cacao détaillé en morceaux
  • 75 g de chocolat noir 99% de cacao détaillé en morceaux
  • 1 pincée de fleur de sel
  • 50 g d'amande émondée torréfiées
  • 50 g de cacahuètes grillées à sec, non salées
  • 50 g de noix de cajou grillées, non salées

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 pièce

Białko 1 g
Kalorie 265 kJ / 63 kcal
Tłuszcz 4 g
Węglowodany 6 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...