Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Insalata di pesce spada e pinoli
- 2 rametti di prezzemolo fresco, le foglioline lavate e asciugate
- 1 rametto di menta fresca, le foglioline lavate e asciugate
- 4 - 5 grani di pepe rosso
- 1 limone, il succo spremuto fresco
- 1 pizzico di sale
- 30 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 600 g di pesce spada in tranci
- 500 g di acqua
- 10 pomodori ciliegino in quarti
- 1 - 2 cetrioli, sbucciati e a rondelle
- 15 g di pinoli
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1402 kJ / 335 kcal
- Białko
- 31.5 g
- Węglowodany
- 2.3 g
- Tłuszcz
- 22.2 g
- Błonnik
- 1.3 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Salmone al cartoccio
35 Min
Bocconcini di salmone al vino bianco
30 min
Salmone balsamico su noodles di zucchine
30 min
Salmone con crudo di pomodori
35 Min
Tonno in pesto di mandorle e olive
30 min
Tranci di tonno in crema alla cipolla
40 Min
Trancio di tonno con cremosa di cipolle
40 Min
Insalatina di calamari e pepe rosso
1 Std.
Pesce spada all'arancia
40 Min
Insalata di polpo, noci, mais e fagiolini
1 Std.
Pesce spada agrumato
35 Min
Insalata di gamberi, avocado e mango
30 min