Peperoni ripieni alla feta

Peperoni ripieni alla feta

3.5 28 ocen
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 55 min
4 porzioni

Składniki

  • peperoni tagliati a metà orizzontalmente e privati dei semi e dei filamenti interni (500 g circa)
    2
  • di acqua
    500 g
  • di Feta a cubetti (2-3 cm)
    200 g
  • di ricotta fresca scolata dal siero
    100 g
    100 g di formaggio fresco spalmabile
  • filetto di acciuga sott'olio sgocciolato
    1
  • di olio extravergine di oliva
    20 g
  • olio extravergine di oliva q.b.

Wartości odżywcze na 1 porzione

Kalorie 270 kcal / 1130 kJ
Białko 11.3 g
Tłuszcz 20.8 g
Węglowodany 10 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...