Bavette pancetta e finferli
TM5 TM31 TM6

Bavette pancetta e finferli

4.7 (28 ocen)

Składniki

  • 100 g di porro a listarelle
  • 20 g di olio extravergine di oliva
  • 100 g di pancetta a cubetti
  • 350 g di funghi finferli freschi, puliti e a pezzi
  • 1 cucchiaino raso di sale
  • 1 pizzico di pepe nero macinato
  • 150 g di panna da cucina
  • 320 g di pasta secca tipo bavette

Wartości odżywcze
na 1 porzione
Kalorie
2322 kJ / 555 kcal
Białko
18.6 g
Węglowodany
60.6 g
Tłuszcz
26.5 g
Błonnik
4.9 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy