Frittata con carciofi

Frittata con carciofi

3.2 23 oceny
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 40 min
4 porzioni

Składniki

  • 30 g di Parmigiano Reggiano
  • 4 uova
  • 1 cucchiaio di pangrattato
  • 1 pizzico di sale
  • 1 pizzico di pepe nero macinato
  • 1 mazzetto di prezzemolo fresco le foglioline lavate ed asciugate
  • ½ spicchio di aglio
  • 30 g di olio extravergine di oliva
  • 3 cuori di carciofo a pezzi, precedentemente ammollati in acqua e limone
  • 400 g di acqua

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 porzione

Białko 12 g
Kalorie 824 kJ / 197 kcal
Tłuszcz 15 g
Błonnik 3.5 g
Węglowodany 3.5 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...