
Urządzenia i Akcesoria
Sałatka szpinakowa z rabarbarem i truskawkami
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 20 min
4 porcje
Składniki
-
migdałów, ze skórką50 g
-
liści szpinaku baby, świeżych200 g
-
truskawek, świeżych pokrojonych w 3 mm plastry100 - 150 g
-
sera feta pokrojonego w 1,5 cm kostkę150 g
-
wody50 g
-
syropu z kwiatów czarnego bzu40 g
-
rabarbaru bez łyka, pokrojonego na 3 cm kawałki (patrz wskazówka)300 g
-
oliwy z oliwek10 g
-
pieprzu czarnego, mielonego¼ łyżeczki
Wartości odżywcze na 1 porcję
Kalorie
243 kcal /
1019 kJ
Białko
11 g
Tłuszcz
17 g
Węglowodany
12 g
Błonnik
6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

RABARBAR
10 Przepisów
Polska
Polska