
Urządzenia i Akcesoria
Sałatka szpinakowa z rabarbarem i truskawkami
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 20 min
4 porcje
Składniki
-
50 g migdałów, ze skórką
-
200 g liści szpinaku baby, świeżych
-
100 - 150 g truskawek, świeżych pokrojonych w 3 mm plastry
-
150 g sera feta pokrojonego w 1,5 cm kostkę
-
50 g wody
-
40 g syropu z kwiatów czarnego bzu
-
300 g rabarbaru bez łyka, pokrojonego na 3 cm kawałki (patrz wskazówka)
-
10 g oliwy z oliwek
-
¼ łyżeczki pieprzu czarnego, mielonego
Wartości odżywcze na 1 porcję
Kalorie
243 kcal /
1019 kJ
Białko
11 g
Tłuszcz
17 g
Węglowodany
12 g
Błonnik
6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

RABARBAR
10 Przepisów
Polska
Polska