
Urządzenia i Akcesoria
金沙魚片
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 25 min
2 人份
Składniki
-
薑 ,切片10 克
-
蔥 ,切段20 克
-
白魚肉片 (石斑魚),切片300 克
-
米酒1 大匙
-
醬油2 茶匙
-
水500 克
-
蒜頭10 克
-
新鮮紅辣椒10 克
-
鹹蛋黃2 顆
-
油5 克
-
糖½ 茶匙
-
白胡椒粉 ,少許
Wartości odżywcze na 1 人份
Kalorie
292 kcal /
1221 kJ
Białko
33 g
Tłuszcz
14 g
Węglowodany
5 g
Błonnik
1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

低卡新食感
11 Przepisów
Tajwan
Tajwan