金沙魚片

金沙魚片

4.5 2 oceny
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 25 min
2 人份

Składniki

  • ,切片
    10 克
  • ,切段
    20 克
  • 白魚肉片 (石斑魚),切片
    300 克
  • 米酒
    1 大匙
  • 醬油
    2 茶匙
  • 500 克
  • 蒜頭
    10 克
  • 新鮮紅辣椒
    10 克
  • 鹹蛋黃
    2 顆
  • 5 克
  • ½ 茶匙
  • 白胡椒粉 ,少許

Wartości odżywcze na 1 人份

Kalorie 292 kcal / 1221 kJ
Białko 33 g
Tłuszcz 14 g
Węglowodany 5 g
Błonnik 1 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...