Urządzenia i Akcesoria
塔香海瓜子
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 35 min
4 人份
Składniki
-
蒜頭10 克
-
薑10 克
-
新鮮紅辣椒 切段1 根
-
香油10 克
-
蔥 切段10 克
-
米酒2 茶匙
-
醬油膏1 大匙
-
烏醋1 茶匙
-
糖½ 茶匙
-
水30 克
-
400 克 新鮮蛤蜊,已吐沙,洗淨, ,刷洗乾淨沙公 吐沙,刷洗乾淨400 克
-
新鮮九層塔 只取葉子10 克
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 人份
Białko
13.3 g
Kalorie
449 kJ /
107 kcal
Tłuszcz
3.5 g
Błonnik
0.5 g
Węglowodany
4.8 g