
Urządzenia i Akcesoria
五花肉炒豆干
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 40 min
4 人份
Składniki
-
水700 克
-
帶皮五花肉 ,切條200 克
-
五香豆干 ,切條200 克
-
蒜頭15 克
-
油15 克
-
新鮮辣椒 (任何種類) ,切斜片1 枝
-
蔥 ,切段(約4公分)15 克
-
米酒1 茶匙
-
醬油膏1 大匙
-
糖½ 茶匙
-
白胡椒粉⅛ 茶匙
Wartości odżywcze na 1 人份
Kalorie
280.6 kcal /
1172.9 kJ
Białko
19.7 g
Tłuszcz
19 g
Węglowodany
7 g
Błonnik
1.8 g
Tłuszcz nasycony
29.2 g
Sód
409.2 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

超市系列-豬肉
10 Przepisów
Tajwan
Tajwan