五花肉炒豆干

五花肉炒豆干

4.3 23 oceny
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 40 min
4 人份

Składniki

  • 700 克
  • 帶皮五花肉 ,切條
    200 克
  • 五香豆干 ,切條
    200 克
  • 蒜頭
    15 克
  • 15 克
  • 新鮮辣椒 (任何種類) ,切斜片
    1 枝
  • ,切段(約4公分)
    15 克
  • 米酒
    1 茶匙
  • 醬油膏
    1 大匙
  • ½ 茶匙
  • 白胡椒粉
    ⅛ 茶匙

Wartości odżywcze na 1 人份

Kalorie 280.6 kcal / 1172.9 kJ
Białko 19.7 g
Tłuszcz 19 g
Węglowodany 7 g
Błonnik 1.8 g
Tłuszcz nasycony 29.2 g
Sód 409.2 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...