蕃茄炒菇
TM5 TM6

蕃茄炒菇

4.0 (2 oceny)

Składniki

  • 10 克 蒜頭
  • 10 克 油
  • 20 克 蔥, 切段
  • 270 克 蕃茄, 切塊
  • 160 克 白菇, 切段
  • 160 克 鴻喜菇
  • ¼ 茶匙 鹽
  • ¼ 茶匙 香油

Wartości odżywcze
na 1 人份
Kalorie
259 kJ / 62 kcal
Białko
2.753 g
Węglowodany
7.026 g
Tłuszcz
3.065 g
Błonnik
3.45 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy