番茄炒菇

番茄炒菇

4.0 2 oceny
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 20 min
4 人份

Składniki

  • 蒜頭
    10 克
  • 10 克
  • 切段
    20 克
  • 番茄 洗淨切塊
    270 克
  • 雪白菇 切段
    160 克
  • 鴻喜菇 洗淨切段
    160 克
  • ¼ 茶匙
  • 香油
    ¼ 茶匙

Wartości odżywcze na 1 人份

Kalorie 62 kcal / 259 kJ
Białko 2.753 g
Tłuszcz 3.065 g
Węglowodany 7.026 g
Błonnik 3.45 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...