龍鬚菜炒肉末

龍鬚菜炒肉末

4.8 6 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 25 min
4 人份

Składniki

  • 蒜頭
    10 克
  • 10 克
  • 豬絞肉
    80 克
  • 新鮮紅辣椒 ,切片
    20 克
  • 豆豉
    15 克
  • 龍鬚菜 ,切段
    300 克
  • 米酒
    1 大匙
  • 20 克
  • ¼ 茶匙
  • ¼ 茶匙

Wartości odżywcze na 1 人份

Kalorie 84 kcal / 353 kJ
Białko 7.068 g
Tłuszcz 4.088 g
Węglowodany 3.703 g
Błonnik 2.135 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...