Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 10 克 蒜頭
- 10 克 油
- 80 克 豬絞肉
- 20 克 新鮮紅辣椒 ,切片
- 15 克 豆豉
- 300 克 龍鬚菜 ,切段
- 1 大匙 米酒
- 20 克 水
- ¼ 茶匙 鹽
- ¼ 茶匙 糖
- Wartości odżywcze
- na 1 人份
- Kalorie
- 353 kJ / 84 kcal
- Białko
- 7.068 g
- Węglowodany
- 3.703 g
- Tłuszcz
- 4.088 g
- Błonnik
- 2.135 g