韭菜花蝦仁蛋
TM5 TM6

韭菜花蝦仁蛋

3.0 (6 ocen)

Składniki

  • 30 克 油
  • 200 克 韭菜花 (約1把),切段(約5公分)
  • 100 克 紅蘿蔔 ,切絲
  • 10 隻 蝦仁, 切丁(約2公分)
  • ½ 茶匙 鹽
  • ½ 茶匙 白胡椒粉
  • 3 顆 蛋 , 打成蛋液

Wartości odżywcze
na 1 人份
Kalorie
551 kJ / 131 kcal
Białko
6.7 g
Węglowodany
5.6 g
Tłuszcz
10 g
Błonnik
1.7 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy