
Urządzenia i Akcesoria
韭菜花蝦仁蛋
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
4 人份
Składniki
-
油30 克
-
韭菜花 (約1把),切段(約5公分)200 克
-
紅蘿蔔 ,切絲100 克
-
蝦仁 切丁(約2公分)10 隻
-
鹽½ 茶匙
-
白胡椒粉½ 茶匙
-
蛋 , 打成蛋液3 顆
Wartości odżywcze na 1 人份
Kalorie
131 kcal /
551 kJ
Białko
6.7 g
Tłuszcz
10 g
Węglowodany
5.6 g
Błonnik
1.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

元氣便當菜
11 Przepisów
Tajwan
Tajwan