
Urządzenia i Akcesoria
油漬蕃茄青醬墨魚義大利麵
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 45 min
2 人份
Składniki
-
水1280 克
-
鹽1 ½ 茶匙
-
乾義大利麵160 克
-
新鮮九層塔 只取葉子15 克
-
松子 先放入烤箱以150°C烤過5 克
-
蒜頭25 克
-
橄欖油30 克
-
洋蔥 切小塊20 克
-
油漬番茄乾 切小丁25 克
-
花枝 去除內臟、切圈100 克
Wartości odżywcze na 1 人份
Kalorie
508 kcal /
2125 kJ
Białko
18 g
Tłuszcz
20 g
Węglowodany
67 g
Błonnik
1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

小酒館私房菜
10 Przepisów
Tajwan
Tajwan