
Urządzenia i Akcesoria
酪梨優格豆奶
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 5 min
4 杯
Składniki
-
酪梨 去皮、去核,切塊250 克
-
新鮮菠菜葉30 克
-
帶皮杏仁果30 克
-
原味優格 (市售或自製)80 克
-
無糖豆漿300 克
-
水 (冰水),依個人喜好調整350 - 400 克
-
蜂蜜 依個人喜好調整2 - 3 大匙
Wartości odżywcze na 1 杯
Kalorie
292 kcal /
1224 kJ
Białko
7 g
Tłuszcz
21 g
Węglowodany
16 g
Błonnik
5.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

早餐果昔
7 Przepisów
Tajwan
Tajwan