Spaghetti Squash with Chilies, Lime and Dukkah
TM6 TM5

Spaghetti Squash with Chilies, Lime and Dukkah

3.8 (20 ocen)

Składniki

  • 4 oz unsalted pistachios, shelled, peeled
  • 4 oz whole raw almonds, skin on
  • 1 oz white sesame seeds
  • 2 tsp whole cumin seeds
  • 1 ½ tsp coriander seeds
  • ½ tsp salt, divided
  • ¼ tsp black peppercorns
  • 10 oz red onions, quartered
  • 1 serrano chili, stem removed, plus extra to garnish
  • 4 oz apple cider vinegar
  • 1 oz sugar
  • 11 oz water
  • 1 spaghetti squash (approx. 24-32 oz), cut in half and seeds removed
  • ½ oz fresh cilantro, chopped (approx. 16 leaves and tender stems)
  • 1 tbsp freshly squeezed lime juice

Wartości odżywcze
na 1 portion
Kalorie
1971 kJ / 471 kcal
Białko
15 g
Węglowodany
42 g
Tłuszcz
32 g
Błonnik
9 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy