Urządzenia i Akcesoria
Spiced lamb flatbread
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 1 godz. 50 min
6 pieces
Składniki
Flatbread
-
olive oil plus extra for greasing20 g
-
water150 g
-
sugar1 tsp
-
dried yeast2 tsp
-
bread flour plus extra for dusting300 g
-
salt½ tsp
Meat topping
-
garlic cloves3
-
onions cut into quarters250 g
-
ripe tomatoes cut into quarters500 g
-
salt plus extra for sprinkling1 tsp
-
fresh parsley leaves only5 sprigs
-
fresh mint leaves only5 sprigs
-
ground cumin1 tsp
-
ground cayenne pepper adjust to taste½ tsp
-
ground cinnamon1 tsp
-
ground paprika1 tsp
-
ground allspice1 tsp
-
dried chilli flakes adjust to taste½ tsp
-
pomegranate molasses2 tbsp
-
lamb mince500 g
Assembly and baking
-
pine nuts30 g
-
lemons cut into quarters2
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 piece
Białko
26.6 g
Kalorie
1853 kJ /
443 kcal
Tłuszcz
14 g
Węglowodany
52.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Stuffed semolina cookies (ma'amoul)
4 Std.
Stuffed pancakes (katayef with kashta cream)
2 Std.
Sweet cheese rolls (halawet el jebn)
2 Std. 45 Min
Spiced rice pudding (meghli)
50 Min
Za'atar flat bread (mankouche)
1 Std. 35 Min
Spinach turnovers (fatayer)
1 Std. 25 Min
Cheese sambousek
1 Std. 45 Min
Lentil puree (moujadarra)
1 Std. 25 Min
Salmon kabsa
35 Min
Yoghurt soup with meat dumplings (Shish barak)
2 Std. 30 Min
Arabian spice mix
5 Min
Baked kibbeh (kibbeh bil sanieh)
1 Std. 35 Min