Urządzenia i Akcesoria
Garlic dip (toum)
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 15 min
1 bottle
Składniki
-
sunflower oil400 g
-
lemon juice40 g
-
garlic cloves75 g
-
salt1 tsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 bottle
Białko
0.8 g
Kalorie
15196 kJ /
3632 kcal
Tłuszcz
400.1 g
Węglowodany
6.9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Taste of Arabia
92 Przepisy
Szwajcaria
Szwajcaria
Może spodoba Ci się również...
Kashta cream
10 min
Sweet cheese pastry (knafeh)
3 godz.
Semolina cake (namoura)
1 godz. 50 min
Sweet cheese rolls (halawet el jebn)
2 godz. 45 min
Lamb with rice and aubergines (maghlobat badenjan)
1 godz. 20 min
Raw kibbeh
15 min
Baked kibbeh (kibbeh bil sanieh)
1 godz. 35 min
Toum
15 min
Okra and meat stew (bamia)
1 godz.
Piri-piri sauce
10 min
Shish barak (Meat dumplings in yoghurt sauce)
1 godz. 30 min
Mint lemonade
5 min