Urządzenia i Akcesoria
Yoghurt soup with meat dumplings (Shish barak)
Przygotowanie 1 godz.
Czas całkowity 2 godz. 30 min
6 portions
Składniki
Dumplings
-
flour plus extra for dusting300 g
-
milk150 g
-
oil50 g
-
salt2 pinch
-
3 sprigs fresh mint, leaves onlyfresh parsley leaves only3 sprigs
-
onion cut into quarters50 g
-
beef finely minced100 g
-
Arabian spice mix1 pinch
-
ground cinnamon1 pinch
-
ground nutmeg1 pinch
-
ground white pepper1 pinch
-
pine nuts (opcjonalnie)20 g
Soup
-
olive oil20 g
-
20 sprigs fresh mint, leaves onlyfresh coriander roughly cut10 sprigs
-
garlic cloves3
-
yoghurt1500 g
-
cornstarch (35 g)2 tbsp
-
salt adjust to taste1 pinch
Poziom trudności
zaawansowany
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
21 g
Kalorie
2088 kJ /
499 kcal
Tłuszcz
21.1 g
Węglowodany
56.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Za'atar flat bread (mankouche)
1 godz. 35 min
Kashta cream
10 min
Beans with beef in tomato sauce (fasouliah)
13 godz. 30 min
Umali
1 godz. 25 min
Stuffed pancakes (katayef with kashta cream)
2 godz.
Sweet cheese rolls (halawet el jebn)
2 godz. 45 min
Milk pudding (mouhallabieh)
15 min
Spiced rice pudding (meghli)
50 min
Spinach turnovers (fatayer)
1 godz. 25 min
Lentil puree (moujadarra)
1 godz. 25 min
Baked kibbeh (kibbeh bil sanieh)
1 godz. 35 min
Shish barak (Meat dumplings in yoghurt sauce)
1 godz. 30 min