Urządzenia i Akcesoria
Biscuits with date, pistachio and cardamom filling
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz.
50 pieces
Składniki
Dough
-
water120 g
-
butter cut in pieces110 g
-
flour250 g
-
baking powder1 tsp
-
salt1 pinch
Filling
-
unsalted pistachio nuts30 g
-
butter10 g
-
pitted dates300 g
-
ground cardamom1 tsp
Assembling and baking
-
egg1
-
1 tbsp milkwater1 tbsp
-
sesame seeds20 g
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 piece
Białko
1.1 g
Kalorie
251 kJ /
60 kcal
Tłuszcz
2.7 g
Węglowodany
7.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Spinach Fatayers
2h
'Qamar el-din' juice
5min
Umali
1h 25min
Stuffed semolina cookies (ma'amoul)
4h
Stuffed pancakes (katayef with kashta cream)
2h
Apricot tahini bliss balls
15min
Milk pudding (mouhallabieh)
15min
Spiced lamb flatbread
1h 50min
Za'atar bread rolls
2h
Cheese sambousek
1h 45min
Baked kibbeh (kibbeh bil sanieh)
1h 35min
Za'atar flat bread (mankouche)
1h 35min