Urządzenia i Akcesoria
Za'atar flat bread (mankouche)
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 35 min
8 pieces
Składniki
Dough
-
water270 g
-
dried yeast2 tsp
-
sugar1 tsp
-
olive oil50 g
-
bread flour plus extra for dusting500 g
-
salt1 tsp
Topping and baking
-
za'atar or za'atar mix substitute50 - 80 g
-
olive oil130 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 piece
Białko
8.7 g
Kalorie
1996 kJ /
477 kcal
Tłuszcz
26 g
Węglowodany
52 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Biscuits with date, pistachio and cardamom filling
1 godz.
Stuffed pancakes (katayef with kashta cream)
2 godz.
Sweet cheese rolls (halawet el jebn)
2 godz. 45 min
Milk pudding (mouhallabieh)
15 min
Spiced rice pudding (meghli)
50 min
Spiced lamb flatbread
1 godz. 50 min
Za'atar bread rolls
2 godz.
Spinach turnovers (fatayer)
1 godz. 25 min
Yoghurt soup with meat dumplings (Shish barak)
2 godz. 30 min
Baked kibbeh (kibbeh bil sanieh)
1 godz. 35 min
Chicken moghrabieh
1 godz. 25 min
Shish barak (Meat dumplings in yoghurt sauce)
1 godz. 30 min