Urządzenia i Akcesoria
Sweet cheese rolls (halawet el jebn)
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 2 godz. 45 min
60 pieces
Składniki
Syrup
-
sugar300 g
-
water150 g
-
1 tsp citric acidfreshly squeezed lemon juice1 tsp
-
blossom water2 tsp
Kashta cream
-
milk1000 g
-
white bread crust removed, cut into pieces150 g
-
cornflour (starch)100 g
-
blossom water1 tbsp
-
rose water2 tbsp
Dough
-
medium wheat semolina200 g
-
fine semolina50 g
-
akkawi cheese desalted, cut into pieces (see tip)500 g
-
mozzarella rinsed and dried, cut into pieces200 g
Assembly
-
sunflower oil for greasing
-
unsalted pistachio nuts chopped, to garnish
Poziom trudności
zaawansowany
Wartości odżywcze na 1 piece
Białko
3.2 g
Kalorie
402 kJ /
96 kcal
Tłuszcz
3.5 g
Węglowodany
12.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Kashta cream
10 min
Stuffed semolina cookies (ma'amoul)
4 godz.
Semolina cake (namoura)
1 godz. 50 min
Stuffed pancakes (katayef with kashta cream)
2 godz.
Arabian ice cream
10 godz. 25 min
Spiced rice pudding (meghli)
50 min
Garlic dip (toum)
15 min
Lentil puree (moujadarra)
1 godz. 25 min
Yoghurt soup with meat dumplings (Shish barak)
2 godz. 30 min
Arseeyah
50 min
Raw kibbeh
15 min
Baked kibbeh (kibbeh bil sanieh)
1 godz. 35 min