Urządzenia i Akcesoria
Shish barak (Meat dumplings in yoghurt sauce)
Przygotowanie 40 min
Czas całkowity 1 godz. 30 min
6 portions
Składniki
Meat dumplings (preparation)
-
plain flour150 g
-
full cream milk75 g
-
vegetable oil25 g
-
salt4 pinches
-
brown onion50 g
-
beef mince100 g
-
Baharat spice mix to taste (see Tips)2 - 3 pinches
-
ground cinnamon2 pinches
-
nutmeg2 pinches
-
ground white pepper2 pinches
-
pine nuts (opcjonalnie)1 tbsp
Yoghurt sauce
-
fresh mint leaves only20 sprigs
-
garlic cloves3
-
olive oil20 g
-
natural yoghurt1500 g
-
cornflour1 tbsp
-
salt1 pinch
Meat dumplings (assembly)
-
plain flour for dusting
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
232.9 mg
Białko
20.8 g
Kalorie
1715.4 kJ /
408.4 kcal
Tłuszcz
20.8 g
Błonnik
1.8 g
Tłuszcz nasycony
9.7 g
Węglowodany
31.4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Kashta cream
10min
Biscuits with date, pistachio and cardamom filling
1h
Stuffed pancakes (katayef with kashta cream)
2h
Spiced rice pudding (meghli)
50min
Lentil puree (moujadarra)
1h 25min
Fish tagine with tahini
1h 15min
Yoghurt soup with meat dumplings (Shish barak)
2h 30min
Raw kibbeh
15min
Baked kibbeh (kibbeh bil sanieh)
1h 35min
Chicken moghrabieh
1h 25min
Gluten free spinach and lemon pasta
1h 20min
Chicken with yoghurt tahini sauce (Fattet d'jaj)
1h 10min