Urządzenia i Akcesoria
Stuffed pancakes (katayef with kashta cream)
Przygotowanie 40 min
Czas całkowity 2 godz.
40 pieces
Składniki
Kashta cream
-
milk1000 g
-
white bread crust removed, cut into pieces150 g
-
cornstarch100 g
-
blossom water1 tbsp
-
rose water2 tbsp
Pancakes
-
water600 g
-
dried yeast15 g
-
sugar3 tsp
-
flour330 g
-
salt1 tsp
-
baking soda3 tsp
-
freshly squeezed lemon juice3 tsp
-
sunflower oil10 g
Syrup
-
sugar300 g
-
water100 g
-
freshly squeezed lemon juice1 tsp
-
orange blossom water2 tsp
Assembly
-
unsalted pistachio nuts chopped110 g
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 piece
Białko
2.6 g
Kalorie
498 kJ /
119 kcal
Tłuszcz
2.8 g
Węglowodany
20.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Kashta cream
10 Min
Sweet cheese pastry (knafeh)
3 Std.
Sweet cheese rolls (halawet el jebn)
2 Std. 45 Min
Arabian ice cream
10 Std. 25 Min
Spiced rice pudding (meghli)
50 Min
Za'atar flat bread (mankouche)
1 Std. 35 Min
Spinach turnovers (fatayer)
1 Std. 25 Min
Lentil puree (moujadarra)
1 Std. 25 Min
Yoghurt soup with meat dumplings (Shish barak)
2 Std. 30 Min
Baked kibbeh (kibbeh bil sanieh)
1 Std. 35 Min
Chicken moghrabieh
1 Std. 25 Min
Shish barak (Meat dumplings in yoghurt sauce)
1 Std. 30 Min