Urządzenia i Akcesoria
Three Course Meal (Multigrain Rice, Cod And Kai Lan)
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
2 portions
Składniki
Steamed cod fish
-
cod fillets (approx. 200 g)1
-
fresh ginger cut in thin slices10 g
-
spring onions cut in 4 cm pieces2 sprigs
-
toasted sesame oil1 tsp
-
light soy sauce1 tsp
-
glutinous rice wine (opcjonalnie)1 tbsp
Rice and kai lan
-
water1070 g
-
white Jasmine rice rinsed300 g
-
multigrain rice rinsed30 g
-
baby kai lan rinsed200 g
-
light soy sauce2 tbsp
-
toasted sesame oil1 tsp
-
Chinese rice wine (Shaoxing Hua Tiao) (opcjonalnie)½ tsp
-
chicken stock powder homemade or store-bought½ tsp
-
hot water3 tbsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1042 mg
Białko
73 g
Kalorie
4140 kJ /
989 kcal
Tłuszcz
12 g
Błonnik
7 g
Tłuszcz nasycony
2 g
Węglowodany
137 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Hand Ripped Cabbage
20 min
Singapore Chilli Crab
50 min
Stir Fried Broccoli with Carrot
15 min
Kopitiam Style Soft Boiled Eggs
15 min
Cantonese Steamed Fish
40 min
Tom Yam Mee Hoon
30 min
Hainan Chicken Rice, Vegetable Soup, Steamed Egg
1 godz. 25 min
Kacang Botol Goreng Bercili (Stir Fried Four Angled Bean With Chilli)
15 min
Garlic, Olive Oil and Chilli Spaghetti
30 min
Steamed Chicken With Green Ginger Sauce
45 min
Foochow Nourishing Chicken Soup
1 godz. 20 min
Stir Fried French Beans
15 min