Three Course Meal (Multigrain Rice, Cod And Kai Lan)
TM6 TM5

Three Course Meal (Multigrain Rice, Cod And Kai Lan)

4.8 (5 ocen)

Składniki

Steamed cod fish

  • 1 cod fillets (approx. 200 g)
  • 10 g fresh ginger, cut in thin slices
  • 2 sprigs spring onions, cut in 4 cm pieces
  • 1 tsp toasted sesame oil
  • 1 tsp light soy sauce
  • 1 tbsp glutinous rice wine (opcjonalnie)

Rice and kai lan

  • 1070 g water
  • 300 g white Jasmine rice, rinsed
  • 30 g multigrain rice, rinsed
  • 200 g baby kai lan, rinsed
  • 2 tbsp light soy sauce
  • 1 tsp toasted sesame oil
  • ½ tsp Chinese rice wine (Shaoxing Hua Tiao) (opcjonalnie)
  • ½ tsp chicken stock powder, homemade or store-bought
  • 3 tbsp hot water

Wartości odżywcze
na 1 portion
Kalorie
4140 kJ / 989 kcal
Białko
73 g
Węglowodany
137 g
Tłuszcz
12 g
Tłuszcz nasycony
2 g
Błonnik
7 g
Sód
1042 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy