
Urządzenia i Akcesoria
Three Course Meal (Multigrain Rice, Cod And Kai Lan)
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
2 portions
Składniki
Steamed cod fish
-
cod fillets (approx. 200 g)1
-
fresh ginger cut in thin slices10 g
-
spring onions cut in 4 cm pieces2 sprigs
-
toasted sesame oil1 tsp
-
light soy sauce1 tsp
-
glutinous rice wine (opcjonalnie)1 tbsp
Rice and kai lan
-
water1070 g
-
white Jasmine rice rinsed300 g
-
multigrain rice rinsed30 g
-
baby kai lan rinsed200 g
-
light soy sauce2 tbsp
-
toasted sesame oil1 tsp
-
Chinese rice wine (Shaoxing Hua Tiao) (opcjonalnie)½ tsp
-
chicken stock powder homemade or store-bought½ tsp
-
hot water3 tbsp
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
989 kcal /
4140 kJ
Białko
73 g
Tłuszcz
12 g
Węglowodany
137 g
Błonnik
7 g
Tłuszcz nasycony
2 g
Sód
1042 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMożesz także polubić...
Stir Fried Broccoli with Carrot
15 min
Kopitiam Style Soft Boiled Eggs
15 min
Fast and Easy Stir Fried Mee Hoon (200 g)
20 min
Three-in-One Meal (Rice, Steamed Egg and Dang Gui Chicken)
1 godz. 30 min
Stir Fried Prawns with Soy Sauce
35 min
Hand Ripped Cabbage
20 min
Braised Mushroom With Broccoli And Beancurd Sheets
35 min
Moonlight Over the Lotus Pond (Stir Fried Vegetable Mix with Prawns)
30 min
All-in-one chicken congee
35 min
Macaroni ABC Soup
55 min
Cantonese Steamed Fish
40 min
Chao qing cai (Chinese greens)
10 min