Urządzenia i Akcesoria
Prawns and Cuttlefish with Celery
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 30 min
2 portions
Składniki
-
garlic cloves25 g
-
sunflower oilvegetable oil20 g
-
fresh red chillies sliced5 g
-
large raw prawns, peeled deveined (see tip)100 g
-
cuttlefish cleaned, sliced (1-2 cm) (see tip)100 g
-
rice wine20 g
-
celery cut in pieces (5 cm)80 g
-
fine sea salt¼ tsp
-
ground white pepper¼ tsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
12 g
Kalorie
636 kJ /
152 kcal
Tłuszcz
10 g
Węglowodany
4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Taiwanese three cup chicken
20 min
Braised Chicken Wings With Mushrooms
1 godz.
Sweet and Sour Pork Ribs
45 min
Vinegar Pork Knuckle
3 godz. 15 min
Green Mustard Pig's Trotter, Emperor Chicken and Ladies' Fingers With Sesame Dressing
1 godz. 40 min
Chinese Vermicelli with Prawns and Garlic Sauce
1 godz. 15 min
White Radish Pork Rib Soup
3 godz.
Braised Soft Bone Ribs With Pig Tendon
1 godz. 50 min
Rice Wine Chicken
30 min
Foochow Nourishing Chicken Soup
1 godz. 20 min
Green Chillies With Pork Belly
25 min
Braised Chicken with Mushroom
1 godz. 30 min