Urządzenia i Akcesoria
Prawns and Cuttlefish with Celery
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 30 min
2 portions
Składniki
-
garlic cloves25 g
-
sunflower oilvegetable oil20 g
-
fresh red chillies sliced5 g
-
large raw prawns, peeled deveined (see tip)100 g
-
cuttlefish cleaned, sliced (1-2 cm) (see tip)100 g
-
rice wine20 g
-
celery cut in pieces (5 cm)80 g
-
fine sea salt¼ tsp
-
ground white pepper¼ tsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
12 g
Kalorie
636 kJ /
152 kcal
Tłuszcz
10 g
Węglowodany
4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Stir-fried Prawns with Spring Onions
20 min
Sous-Vide Herbal Chicken
4 godz. 15 min
Bitter Gourd Salted Vege Soup
1 godz. 15 min
Chai Buey
1 godz. 45 min
Pork Rib Soup With Dried Shiitake Mushroom And Bean Curd
3 godz. 10 min
Mapo tofu
15 min
Spicy Bean Curds
1 godz. 15 min
Steamed Pork Patty With Rice
25 min
Cordyceps Flower Chicken Soup
2 godz. 5 min
Pork Ball Soup With Cabbage
25 min
Taiwanese three cup chicken
20 min
Salted Vegetables Duck Soup
2 godz. 5 min