
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 1 chicken carcass (200 g), fat removed, cut in pieces (4 cm)
- 250 g chicken feet nails trimmed off
- 2600 g water
- 1 slice fresh ginger
- 1 sprig spring onion
- 1 tsp salt adjust to taste
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 72 kcal / 301 kJ
- Białko
- 9 g
- Tłuszcz
- 3 g
- Węglowodany
- 2 g
- Błonnik
- 0 g
- Tłuszcz nasycony
- 1 g
- Sód
- 2012 mg