Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 1 chicken carcass (200 g), fat removed, cut in pieces (4 cm)
- 250 g chicken feet, nails trimmed off
- 2600 g water
- 1 slice fresh ginger
- 1 sprig spring onion
- 1 tsp salt, adjust to taste
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 301 kJ / 72 kcal
- Białko
- 9 g
- Węglowodany
- 2 g
- Tłuszcz
- 3 g
- Tłuszcz nasycony
- 1 g
- Błonnik
- 0 g
- Sód
- 2012 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Chicken porridge with century egg
30min
Lemon Chicken
25 dk
Stir Fried Broccoli with Carrot
15 min
Sweet and sour pork ribs
40min
Teochew Seafood Porridge
45 Min
Pork Ball Soup With Cabbage
25 dk
Mushroom Beef Balls
50min
Chicken Porridge
1 Std. 10 Min
Chicken Porridge With Century Egg
30min
Hainan Chicken Rice, Vegetable Soup, Steamed Egg
1 Std. 25 Min
Braised Chicken Wings With Mushrooms
1h
Toasted Peanuts
20 Min